Navigacioni menij

среда, 28. април 2021.

Bivši vlastodršci Župe u panici


SAVKOVIĆ: JUGA I DOBRILA NAJVIŠE KRIVI, ŠTO VUĆA NAPLATIO 15 MILIONA

Aleksandrovac – Kako nadležni državni organi, iz dana u dan, pojačavaju brobu protiv korupcije i organizovanog kriminala, tako su bivši aleksandrovački vlastodršci sve uplašeniji i nervozniji. Tim pre, jer su svojim činjenjem i nečinjenjem omogućili Vukosavu Vući Sudimcu, da u izvršnom sudskom postupku naplati od opštine Aleksandrovac 15.000.000 dinara ili 140.000 evra za 11-godišnju apanažu likvidacionog upravnika „Informativni centar“, koji do danas nije likvidiran.

U prilog napred rečenom govori i to, što je našeg urednika Gvozdena Zdravića danas u centru Aleksandrovca ugledao Tomiša Savković, bivši predsednik SO, i sa udaljenosti od oko 50 metara visoko podigao desnu ruku, dajući mu do znanja da ga sačeka.

Kada je prišao Zdraviću na dva metra, Tomiša ga je sarkastično uputao – kada ide nova priča o kriminalu u Aleksandrovcu, te jer opet ide priča o njemu sa slikom?!

-Ja sam ovih dana bio kod čuvenog beogradskog advokata Zdenka Tomanovića i upoznao ga u detalje o tome, kako je Vuća uzeo milione iz opštinske kase. On me je pažljivo saslušao i rekao, da sa pravne strane, ja nemam razloga za brigu. Dodao je, da su najveći krivci, što je Vuća uzeo milione, Juga Stajkovac bivši predsednik opštine, koji je bio i predsednik Veća, kao i Dobrila Vukojević, bivša načelnica opštinske Uprave. Eto, sad sve to znaš, pa pazi da ne dovedeš sebe u nezgodnu poziciju“ – pokušao je Savković da upozori našeg urednika Gvozdena Zdravića.

Drugi slučaj na istu temu, desio se juče. Zapravo „vrli prijatelj“ Vukosava Sudimca, rekao je Zdraviću, kako ima obavezu da mu prenese sledeće:

-Vuća ti je napisao već 4 tužbe. Uzeće ti na sudu velike pare, jer on ti nije Juga, koji je sve sporove protiv tebe izgubio. Evo dao mi je i tvoju tužbu iz 2007. godine, gde si od njega kao likvidacionog Upravnika JP „Informativni centar“ tražio da ti isplati zaostale plate dok si radio u tom preduzeću, što je on odbio. Znači, još tada si protiv Vuće izgubio na sudu. Savetujem ti da se sa njim ne kačiš, jer ćeš to u suprotnom skupo da platiš“ – upozorio je Vućin prijatelj „dobronamerno“ urednika našeh lista Gvozdena Zdravića.

-Tomiša Savković, kao i ovaj „vrli prijatelj“ Vukosava Sudimca, pokušavaju da mi objasne – kako sam više kriv, zbog toga što svakodnevno pišem o kriminalu bivših aleksandrovačkih čelnika, od onih koji su kršeći Zakone države Srbije, opljačkali budžet opštine“ – zaključuje naš urednik.        Redakcija Rasine press 

Нема коментара:

Постави коментар