Navigacioni menij

петак, 2. април 2021.

Šta u aferi „Vuća“ smeraju pojedini odbornici SO Aleksanrovac?

UMESTO DA NARODU KAŽU ISTINU, ODBORNICI SPS I POKRETA ZA ŽUPU GRAĐANIMA NUDE SPLAČINU

Aleksandrovac – Na predlog odborničke grupe SPS, parlamentarci Aleksandrovca treba na sednici SO, u ponedeljak 5. aprila, da odluče o formiranju Anketnog odbora, kaji će navodno ispitati sve detalje u aferi „Vuća“, koja je obišla Srbiju.

Građani Župe, koji su danas kontaktirali našu Redakciju ističu, da su videli nekakvu peticiju odbornika SPS za formiranje Anketnog odbora u SO. Oni pitaju aleksandrovačku vlast – zašto do sada nisu predali krivične prijave protiv Sudimca i ostalih odgovornih lica, koji su pričinili ogromnu štetu opštinskom Budžetu i građanima.

-Zašto aleksandrovačka valst danima ćuti o aferi „Vuća“? Čudno je da SNS koji u Aleksandrovcu ima apsolutnu vlast, i koji nije odgovoran za postupanje bivše vlasti, mlako posmatra aferu i mirno isplaćuje 15.000.000 dinara Sudimcu sa Budžeta. Do sada niko u istoriiji Župe nije uzeo tolike pare.

Zašto Žika i Juga nisu reagovali, onda kada je trebalo, a ne sada kada je šteta učinjena? Kriminalnim radnjama Sudimca i njegovih pomagača, treba da se bave Policija i Tužilaštvo, a ne famozni Anketni odbor. Znači, sve su smislili, da bi nam umesto prave istine ponudili – splačinu“ – tvrde građani Župe.

Na direktno pitanje „Rasine press“ – zašto odbornička grupa SPS u SO Aleksandrovac predlaže osnivanje Anketnog odbora Života Cvetkiović tvrdi, kako „to nije njegova ideja“.

-Mi smo prekjuče bili na sastanku Odborničkih grupa u Opštini.  GG „Pokret za Župu“ je predložio Anketni odbor. Od pet članova tog odbora, Juga je dao dva člana, isto toliko SNS, dok je SPS delegirao jednog.  To je prava istina, a sve ostalo je rekla-kazala.

Znači, Juga se sa svojih 11 odbornika u SO Aleksandrovac , pita isto onoliko, koliko i SNS sa 43 odbornika“ – zaključuje odbornik Života Cvetković .

Нема коментара:

Постави коментар