Navigacioni menij

понедељак, 5. април 2021.

Velika pobeda "Rasine press"

VUKOSAV  SUDIMAC VIŠE NIJE ČLAN OPŠTINSKOG VEĆA

Aleksandrovac - Na predlog predsednika opštine dr Mirka Mihajlovića, odbornici SO Aleksandrovac su na današnjoj sednici doneli jednoglasnu odluku o razrešenju Vukosava Sudimca sa funkcije člana opštinskog Veća.

Govoreći o razlozima da SO predloži smenu Sudimca, Mihajlović je rekao, da je to učinio zbog njegovog neodgovornog ponašanja na javnoj funkciji, a posebno u sudskom postupku naplate 15.000.000 dinara ili oko 140.000 evra, za koliko je oštećen opštinski Budžet i građani Župe.

Odbornik SPS u SO Aleksandrovac Života Cvetković, zatražio je hitnu reakciju nadležnih državnih organa i hapšenje svih odgovornih, koji su umešeni u aferu "Vuća".

-Nečuveno je, da Sudimac nije sproveo svoju ostavku na dužnost likvidacionog upravnika JP "Informativni centar" 10 godina, iako je bio Sekretar SO Aleksandrovac od 2005 - 20013 godine. Sudimac je uzeo veliki novac od opštine, ali ništa nije radio kao likvidacioni upravnik IC, niti je podnosio opštini Izveštaje o svom radu"- zaključio je odbornik Cvetković.

Inače, telefoni Redakcije našeg lista su se od pre dva sata usijali od poziva građana Župe, koji nam čestitaju što smo prvi objavili brljotine Sudimca, zbog kojih ga je danas SO razrešila dužnosti člana oštinskog Veća.

 

Нема коментара:

Постави коментар