Navigacioni menij

субота, 27. март 2021.

Brljotine Vukosava Sudimca – drugi deo

OBMANUO POVERIOCE „INFORMATIVNOG CENTRA“

Aleksandrovac – Vukosav Sudimac, poznatiji u Župi po nadimku Vuća, sada već bivši likvidacioni Upravnik JP „Informativni centar“ u Aleksandrovcu, od 2007 – 2018  godine izigravao pozitivne propise države Srbije. U moru brljotina „Rasina press“ dobila i „Obaveštenje - Poziv“ koji svedoči o nečuvenoj obmani poverilaca pomenutog preduzeća u likvidaciji.

Ovaj dokument, bez pečata i potpisa Sudimaca, našoj Redakciji predao Nebojša Bondžić, novi likvidacioni Upravnik.

Pravni tim „Rasine press“ zaključio – da isti nije validan, da je sačinjen sa nanerom - da pokrije nezakonito postupanje Sudimca u postupku likvidacije „Informativnog centra“. Ovo tim pre, jer dvadesetak radnika tog preduzeća, do danas nisu prijavili

svoja potraživanja, jer nisu bili obavešteni o tome.

Inače, kako piše u nerazumljivom Obaveštenju koje je Sudimac navodno sačinio i objavio 25. aprila 2007. godine, svoja potraživanja poverioci mogu da prijave na adresu JP „Informativni centar“ opštine Aleksandrovac, ulica 10 avgust bb sa upozorenjem – „da će potraživanja biti prekludirana ako ne budu prijavljena u roku od 30 dana  od dana zadnjeg objavljivanja. tj. ako ne bude pokrenut sudski postupak u roku od 30 dana od dana prijema obaveštenja o osporavanju potraživanja“.

Нема коментара:

Постави коментар