Navigacioni menij

недеља, 16. април 2017.

Još jedna pobeda “Rasine press”

OPŠTINSKO VEĆE SMENILO DOBRILU VUKOJEVIĆ

Aleksandrovac – Posle pisanja “Rasine press” o grubom krišenju zakona i propisa države Srbije od strane Dobrile Vukojević, sada već bivše načelnice OU Aleksandrovac , opštinsko Veće smenilo je ovu bahatu i neodgovornu načelnicu iz penzije, i na njeno mesto privremeno (do izbora po konkursu) postavilo Ljiljanu Jović diplomiranog pravnika, koja skoro tri decenije radi u OU.

Opštinsko Veće, gde dominiraju penzioneri, zbog čega su ga građani Župe nazvali "Veće staraca“,  je nakon pet meseci odlaganja postupilo po Rešenju Upravnog inspektorata Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samouprvu.
U tom rešenju podsećanja radi stoji, da Vukojevićeva ne može više da obavlja funkciju načelnice UO, niti da bude u stalnom radu kod opštinske Uprave u Aleksandrovcu, 
jer je napunila 65 godina života i 40 godina radnog staža.

Radnici UO Aleksandrovac i građani Župe ističu, da je Dobrila bila najverniji saradnik predsednika opštine Jugoslava Stajkovca, te da je „za lični interes činila sve i svašta“.

Od pre nedelju dana, kada je 
napustila tu javnu funkciju, na koju je iz penzije došla uz pomoć Stajkovca, Vukojevićeva je kažu građani „debelo profitirala“.

-Javna je tajna da je u Beogradu kupila veliki stan, a u Aleksandrovcu poseduju više nekretnina. Javna je tajna, da je u svakom izbornom ciklusu, godinama uzimala velike pare za članstvo u izbornoj komisiji. Javna je tajna, da je oštro kažnjavala  zaposlene, koji su ukazivali na njene brojne mahinacije i malverzacije“ – kažu radnici opštinske Uprave u Aleksandrovcu.

Нема коментара:

Постави коментар