Navigacioni menij

четвртак, 5. март 2020.

Počelo prikupljanje potpisa za Izborne liste



ŽUPLJANI MASOVNO POTPISUJU LISTU ALEKSANDAR VUČIĆ  -  ZA NAŠU DECU

Aleksandrovac – Prostorije Odbora župskih naprednjaka, bile su danas tesne, da prime više stotina građana aleksandrovačke opštine, koji su došli iz svih krajeva Župe, kako bi svojim potpisima podržali Izbornu listu ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU, na kojoj se nalaze imena 59 kandidata SNS za odbornike u SO  Aleksandrovac.

Među simpatizerima SNS iz: Šljivova, Dobroljubaca, Ljubinaca, Ploče, Jelakca, Strmenice, Trnavaca, Subotice, Novaka, Laćisleda, Mrmoša, Donjeg Stupnja, Dašnice, Rataja i drugih sela Župe, bile su čitave porodice, mladi bračni parovi, radnici, penzioneri, prosvetari, inženjeri, lekari...

Svi oni su strpljivo čekali da dođu na red , iako su sudske knjige danas stigle sa zakašnjenjem od oko dva sata.

Trajko Dimitrijević iz Dobroljubaca došao je sa suprugom Radinom i sinom Dejanom da kako veli, podržii „pobedničku Izbornu listu najboljeg predsednika Srbije Aleksandra Vučića“.

Kako „Rasina press“ nezvanično saznaje, danas je u Aleksandrovcu počelo prikupljanje potpisa za listu SPS – JS, a za sutra je u najavi prikupljanje potpisa za Izbornu listu GG „Pokret za Župu  dr Jugoslav Stajkovac“.

Нема коментара:

Постави коментар