Navigacioni menij

понедељак, 14. јун 2021.

Ko je zatajio oko uručenja presude Kasacionog suda u slučaju Sudimac?

SUD PRESUDIO 18. MARTA, A DVANAEST DANA KASNIJE SUDIMAC NAPLATIO OD OPŠTINE 15.000.000 DINARA ILI OKO 140.000 EVRA

Aleksandrovac – Sa zakašnjenjem od dva ipo meseca u opštinu Aleksandrovac stiglo je Rešenje Vrhovnog Kasacionog suda u Beogradu o UKIDANJU presude Apelacionog suda u Kragujevcu Gž 94/20 , kojom je sud u Kragujevcu obavezao opštinu Aleksandrovac da pod pretnjom prinudnog  izvršenja isplati u roku od 8 dana Vukosavu Sudimcu blizu 15.000.000 dinara ili oko 140.000 evra za jedanaestogodišnju apanažu likvidacionog Upravnika JP „Inform,sativni centar“, a što je opština 30.marta i učinila.

Dakle, predmetno Rešenje Vrhovnog Kasacionog suda je na pisarnici opštine Aleksandrovac zavedeno tek 11. juna ove godine!?

Da li je reč o nečijoj grešci ili nameri? Da li je Sudimac znao za ukidanje presude od strane Kasacionog suda, pa je brže-bolje pokrenuo prinudnu naplatu? Da li je možda bio u sprezi sa nekim u Apelacionom sudu u Kragujevcu, preko koga je išlo uručenje Rešenja Vrhovnog kasacionog suda opštini Aleksandrovac? Da li.....?

Na ova i mnoga druga pitanja, neko treba i mora da odgovori. Tim pre, jer je šteta za opštinu Aleksandrovac i građane Župe, čijim parama se puni opštinska kasa, ogromna.

 

Нема коментара:

Постави коментар