Navigacioni menij

петак, 8. јануар 2021.

IN MEMORIAMGRAĐANI RASINSKOG OKRUGA OPLAKUJU PRERANU SMRT BRANIMIRA PETROVIĆA

Danas je na seoskom groblju u Gornjem Zleginju sahranjen Branimir Brana Petrović, diplomirani ekonomista iz ovog sela, koji je radio u Trezoru za javna plaćanja u Kruševcu.

Branina iznenadna smrt (u 51 godini života) duboko je potresla njegovu porodicu, familiju, kao i kolege i prijatelje iz čitavog Rasinskog okruga, koji su ga danas u velikom broju ispratili na večni počinak.

Brana Petrović je bio dobar i plemenit čovek, i nada sve dobar stručnjak. Voleo je ljude i pomagao im na svakom koraku. Bilo da se radilo o popuni formulara za poljoprivredne subvencije, vođenje knjigovodstvenih poslova, te običnih životnih saveta iz domena biznisa, ekonomije i bankarstva.

Brana nikada nije štedeo sebe. Naprotiv, davao je sebe na svakom koraku. Mnogi će ga pamtiti kao principijelnog čoveka, za koga je data reč bila jača od bilo kod ugovora.

Ove ljudske vrline u njemu su duboko usadili njegovi roditelji, a Brana ih je kroz školovanje samo dograđivao. Završio je osnovnu školu u Zeleginju, srednju u Kruševcu, a Fakultet ekonomije u Kragujevcu.

Branimir Brana Petrović je za sobom ostavio majku Miroslavu (70), suprugu Marinu (50), sinove Zlatimira (18) i Mladena (17) sestru Biljanu (45) i sestrića Vuka (16).

Poslednji pozdrav mom drugu Brani,

Za sve nas koji smo imali privilegiju da se družimo sa tobom,  i koji smo te neizmerno voleli, cenili i poštovali Ti umro nisi. U nama će dragi Brano večno živeti sećanje na tebe i tvoja dela. Zato počivaj u miru i neka te Anđeli čuvaju.                  

Нема коментара:

Постави коментар