Navigacioni menij

субота, 27. јул 2019.

Samozvani šef aleksandrovačkih naprednjaka privatizovao stranku



MILJKOVIĆ: KAKVO POVERENIŠTO, JA O SVEMU ODLUČUJEM !?

Aleksandrovac – Na sinoćni sastank Povereništva SNS Aleksandrovca (predsednici MO i članovi stručnih komisija SNS) pozvani samo „odabrani“ članova tog tela. Savoljub Miljković, jedan od poverenika župskih naprednjaka kaže, da „on odučuje o svemu i da oni koji nisu pozvani maju pravo da se ljute“.

-Ja sam zvao uži sastav Povereništva od desetak ljudi, kao i deo odbornika naše stranke. Namerno nisam zvao sve članove Povereništva i odbornike, jer sam to ostavio za neku narednu priliku. Svi oni koji nisu pozvani imaju pravo da se ljute“ - pokušao je Miljković da opravda svoje ponašanje.

Na pitanje „Rasine press“, da prokomentariše stav građana i članova SNS Župe, da zajedno sa nekolicinom odbornika i članova SNS, koji podržavaju politiku bivšeg predsednika opštine Jugoslava Stajkovca, radi na razbijanju jedinstva SNS u Župi – Miljković kaže da ga „ne zanimaju takve priče“.

-To me uopšte ne zanima. Ti kritičari znaju samo da kritikuju, a ja radim džabe za SNS“ – tvrdi penzioner Miljković (68) , a na dodatna pitanja  - da li je tačno da preko Doma kulture u Aleksandrovcu prima 100.000 dinara zato što savetuje predsednika opštine,  kao i da li je tačno, da je njegova firma „Brami“ ugovorila  poslove izrade unifiormi  za Vojsku i Policiju Srbiije, vredane preko 3.000.000 evra,  Miljković  usplahireno kaže , kako može „u decu da se zakune, da da džabe savetuje predsednika opštine dr Mirka Mihajlovića oko vođenja opštine“.

Građani Žiupe i članovi SNS iz Stubla, Subotice, Aleksandrovca, Vlike Vrbnice, Trnavaca, Šljivova, Dobroljubaca, Panjevca i drugih sela ističu, da su Slavoljub Miljković i Mrko Mihajlović nastavili politiku „rasipničkog trošenja budžeta opštinske, zbog čega je Jugoslav Stajkovac dao navodnu ostavku“.

-Predsednik Mirko pušta pare za naduvane račune u Juginoj kafani za: Bucine Dane i Julske igre, gdse se o našem trošku nekoliko dana gozbilo više od 150 glumaca i sportista, a Slava Miljković kaže da SNS za to nije odgovoran, jer je tobože to dogovoreno pre nego što je Mirko stupio na dužnost. Ovde se radi po sistemu  - „ja tebi  -  ti meni“. Pune se privatni džepovi, a globi opštinska kasa“ – tvrde građani Župe i članovi SNS pomeniutih sela i napominju „kada bi predsednik Vučić, koji se svakodnevno bori protiv samovolje lokalnih šerifa, znao šta se radi u Aleksandrovcu, Slava i Mirko ne bi bili više ni dan na funkciji, zato što direktno rade protiv interesa stranke. Sve što je Juga zactao, Slava i Mirko sprovode u delo. Mirko pečatira, a Juga profitira. Time se uvećava Jugino glasačko telo, a SNS smanjuje. Da ne komentarišemo to što se par meseci pred Izbore, u gradska prediuzeća masovno zapošljavanju Jugini rođaci i članovi DS“.

Нема коментара:

Постави коментар