Navigacioni menij

среда, 17. мај 2017.

Nove sluge u skladu sa zahtevima gostiju

ESTETSKA HIRURGIJA U MERKURU
Vrnjačka banja - U cilju unapređenja usluge i zadovoljenja potreba stranih i domaćih gostiju, Specijalna bolnica Merkur otpočela je dugoročnu saradnju sa ordinacijom za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Naos. Kroz ovu saradnju,  usluge estetske hirurgijev u Merkuru biće svima dostupne.
Po Ugovoru o poslovno tehničkoj saradnji između Specijalne bolnice Merkur i Naosa,  ugovorne strane sarađivaće na: izradi, promociji i prodaji zajedničkih proizvoda, koji će u sebi sadržati usluge estetske hirurgije, koje obezbeđuje Ordinacija i usluge smeštaja, ishrane i lekarskog nadzora, koje  Merkur obezbeđuje.
-Ugovorne strane će u međusobnom dogovoru kreirati različite proizvode na osnovu potreba tržišta. Merkur će preko svog odseka za marketing predlagati Plan za promociju zajedinčkih proizvoda, a njime će biti obuhvaćen opis proizvoda, cena i cenovna politika, strategija prodaje i promotivne aktivnosti” – kaže mr. Dejan Stanojević, direktor Merkura.

Ugovorne strane su se saglasile da u okviru svojih marketinških komunikacija promovišu zajedničke proizvode, tako što svaka strana snosi troškove svojih marketingških aktivnosti. Svaka od ugovornih strana može promovisati usluge druge strane, bez naplaćivanja usluga.   Bojana Bjelić

Нема коментара:

Постави коментар