четвртак, 1. април 2021.

Vukosav Sudimac smislio kako da doskoči državnim organima

RAZVEO SE OD SUPRUGE I PREPISAO JOJ SVU POKRETNU I NEPOKRETNU IMOVINU 

Vukosav Sudimac, poznatiji u Župi po nadimku Vuća, sada već bivši likvidacioni Upravnik JP „Informativni centar“ u Aleksandrovcu, koji je 2007 – 2018 godine IZIGRAVAO na svakom koraku pozitivne propise države Srbije, ovih dana smislio novu foru.

Naime, u nameri da od opštine Aleksandrovac prigrabi oko140.000 evra, koliko je Opštinu osudio za 11-godišnju apanažu likvidacionog upravnika, dok je obavljao javnu funkciju Sekretara Skupštine, Sudimac se ovih dana sudski RAZVEO od svoje supruge Biljane Bibe Sudimac.   

Insajderi "Rasine press" iz Centra za socijalni rad u Aleksandrovcu, gde je Sudimac stalno zaposlen tvrde, da im je Sudimac u poverenju ispričao - kako je doskočio državnim organima, kako je mnogo pametan, i kako mu niko ništa ne može".

- Kako nam je ispričao, sve je unapred dobro osmislio - "ako nešto krene po zlu". Tačnije, ako sutradan bude morao da vrati Opštini pare od apanaže. Kaže da se sporazumno razveo od Bibe, i da joj je sve prepisao: stanove u Beogradu, kuću u Pljaštaku, stan u Aleksandrovcu, automobil i novac u banci" - tvrde naši insajderi.

Ovu informaciju potvrdili su nam i čelnici aleksandrovačke opštine koje, kako naglašavaju, uopšte ne iznenađuje takva odluka Sudimca.

Inače, dok ovo pišemo, stigla nam je vest - da je Sudimac juče sa opštinskog Budžeta NAPLATIO blizu 15.000.000 dinara, odnosno 140.000 evra na ime apanaže likvidacionog Upravnika.
  

 


Нема коментара:

Постави коментар